Recent Posts

När tror du att vi tar hem jackpotten?

Inom en vecka
Inom en månad
Inom ett halvår
Inom ett år
Om mer än ett år

Zaki recenserar Go Bananas

Zaki är lite av ett fan av slots med djungeltema och dessutom älskar hon slots från Net Entertainment, så när nya Go Bananas dök upp på favoritcasinot var det solklart att Zaki skulle bli den av oss som skulle få sätta tänderna i nyheten först.

Go Bananas är en frejdig och rolig videoslot med ett djungeltema. Själva hjulen ramas in av vad som ser ut att vara en djungelhydda och i bakgrunden kan man skymta en djungel med den tätaste vegetation. I djungeln bor fem apor och dessa filurer är inte främmande för att hoppa fram på rullarna och sprida bananer efter sig. När de gör det är det bara att dra på smilbanden. Bananerna fungerar nämligen som jokersymboler! Varje apa har sitt eget sätt att sprida bananerna och hur många bananer som landar på hjulen avgörs helt enkelt av apans storlek. Apsymbolerna föreställer gorillor, babianer, tarsier, markattor och orangutanger. Gorillan, som är den största apan i församlingen, ger fem jokersymboler medan tarsiern, som är den minsta apan (kallas tydligen också för spökdjur enligt Wikipedia!) ger två jokersymboler.

Go Bananas har en för slots från Net Entertainment typisk utformning med fem hjul som alla är tre symboler höga samt 20 vinstlinjer. Linjerna är fasta men övriga insatsparametrar kan man skruva på. En autospel-funktion finns självklart, en knapp för att spela med maxbet automatiskt likaså.

Som sagt finns apor som sprider vilda symboler omkring sig, men vad finns mer vad gäller bonusfunktioner? Svaret är ingenting! Det är i och för sig ingen nyhet att Net Entertainment på senare tid nästan enbart har utvecklat slots med endast en bonusfunktion (se bara Attraction, Lost Island, Wonky Wabbits, med flera), men vi som älskar spel med lite mer under huven så att säga kräver lite mer. Det måste väl gå att stoppa in en scatter i varje fall? Ett bonusspel?

Se en video på Go Banans här: https://www.youtube.com/watch?v=x5ap9LlJf4g


 
XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>