Recent Posts

När tror du att vi tar hem jackpotten?

Inom en vecka
Inom en månad
Inom ett halvår
Inom ett år
Om mer än ett år

Vi vann en iPad Mini

ipad mini23 april var vår klart bästa speldag under våren. Det var inte så att vi tog hem storkovan, även om det blev en och annan slant in på spelkontot, men vi vann en iPad Mini i en tävling på Casumo. Riktigt läckert!

Tävlingen gick ut på att helt enkelt bara spela på videoslotten Wild Rockets från Net Entertainment. Eftersom Wild Rockets är en av våra favoriter bland videoslots var det inte så mycket att fundera på, särskilt inte som det låg både iPads, värdesaker (Casumo är ju ett “casinoäventyr” där man kan vinna värdesaker, troféer, bälten och annat) och kontantvinster i potten. Enligt reglerna för tävlingen var det den spelare som samlade flest troféer för flest vinster i rad som skulle ta hem förstapriset. Eller något av de två förstapriserna rättare sagt. Både ettan och tvåan vann nämligen en iPad Mini.

Hur som helst så började vi spela på lördagskvällen och lyckades faktiskt vid vårt första försök vinna fyra gånger i rad, vilket gjorde att vi vann troféerna “3 gånger i rad” och “4 gånger i rad”. Vi förstod dock att det aldrig skulle räcka till en förstaplats så det var bara att fortsätta att spela. Efter någon timme in i vår spelsession hade vi ett osannolikt flyt och snurrade 17 vinstspin på rad. Fullt i troféskåpet och tydligen bäst av alla som var med i tävlingen. Eftersom Zaki hade en iPad 3 sedan tidigare var det Anna som blev ägare till den splitternya surfplattan!


 
XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>