Recent Posts

När tror du att vi tar hem jackpotten?

Inom en vecka
Inom en månad
Inom ett halvår
Inom ett år
Om mer än ett år

Mr Vegas – nu ska vi väl ändå vinna jackpotten

mrvegasDet är faktiskt ganska sällan som det dyker upp nya slots med progressiva jackpottar på nätcasinona. De flesta av de mest populära jackpottslottarna har funnits med under lång tid. Mega Moolah har till exempel ungefär tio år på nacken. Mega Fortune, Major Millions, Hall of Gods, Arabian Nights och de andra storutdelande slottarna är inte direkt några duvungar heller.

Spelutvecklaren Betsoft brukar inte fokusera särskilt på jackpottslots. Betsofts styrka är i stället videoslots med 3D-grafik och en utsökt ljudkvalitet. Videoslotten Mr Vegas är dock ett undantag. Här finns en progressiv jackpott att kämpa om.

Mr Vegas släpptes ganska nyligen (det här skrivs i mars) och har ännu inte blivit någon succé. Det innebär två saker, nämligen dels att jackpotten inte har hunnit växa sig särskilt stor, och dels att det inte är särskilt många spelare som kämpar om den. I skrivande stund är jackpotten inte större än 200 euro, vilket ju är skrattretande lite om man jämför med mångmiljonjackpottarna på exempelvis Mega Moolah och Mega Fortune. Vi tänker emellertid så här: När intresset för Mr Vegas börjar öka kommer det finnas ett guldläge när jackpottsumman är relativt hög i relation till antalet aktiva spelare. Hur ska vi då hitta detta guldläge? Vi håller på att räkna på saken!

Mr Vegas är, guldläge eller inte, en ruggigt välgjord videoslot med en fantastisk grafik och en imponerande ljudbild. Huvudpersonen, Mr Vegas själv, är en highroller som tycker om lyx och glamour och vackra damer. När vi bestämmer oss för att börja spela för jackpotten får vi hoppas på att Mr Vegas himself delar med sig av sitt flyt.


 
XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>