Recent Posts

När tror du att vi tar hem jackpotten?

Inom en vecka
Inom en månad
Inom ett halvår
Inom ett år
Om mer än ett år

Eggomatic – den nya favoriten

eggomaticDet är lika bra att erkänna på en gång; av alla de spelutvecklare som lanserar nya videoslots på löpande band är det Net Entertainment som är vår favorit. Vi har provat alla spelautomater (både enarmade banditer och videoslots) från Net Entertainment och en sak är alltid säker – vi är alltid mycket nöjda med både spelidén och spelkänslan. Net Entertainment, som för övrigt är ett svenskt företag, är helt enkelt mycket skickliga på att skapa slots som ger spelarna ett mervärde utöver chansen att vinna stora pengar.

Eggomatic är det senaste tillskottet till Net Entertainments ständigt växande utbud av slots. Temat för spelet är en hönsgård som hackar betänkligt när det gäller produktionen. Hönorna värper helt enkelt inga ägg. Tuppen i hönsgården, som verkar ha tagit rollen som förman, kommer då på en genialisk idé för att aktivera hönorna. Han skapar Eggomatic – en makalös maskin som gör att hönorna kläcker ägg på löpande band (både bildligt och bokstavligt).

För oss spelare kan Eggomatic-maskinen vara en mycket lönsam affär. Då och då släpper maskinen nämligen ifrån sig en överraskning av något slag. Det handlar till exempel om vilda symboler, kontantvinster och free spins-vinster. Äggen skickas ut på det löpande bandet som går över de fem hjulen. Sedan är det bara att hoppas på att det dyker upp ett ”aktiveringsägg” på det hjul som är placerat precis under ägget. Vi har spelat Eggomatic ett par kvällar nu och har med hjälp av Eggomatic-maskinen faktiskt plockat hem en hel del större vinster. Om det skulle börja gå dåligt med spelandet på denna videoslot kanske den inte längre blir en favorit, men i dagsläget håller vi Eggomatic mycket högt.


 
XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>