Recent Posts

När tror du att vi tar hem jackpotten?

Inom en vecka
Inom en månad
Inom ett halvår
Inom ett år
Om mer än ett år

Avalon II – stora fasta jackpottar

Avalon II är uppföljaren på Microgamings supersuccé från 2006 (gissa namnet på den!). Microgaming tyckte i höstas tydligen att det var dags att överraska casinovärlden och man satte ett stort gäng på att skapa den hittills mest påkostade spelautomaten alla kategorier. Om den är något att ha? Jodå, Avalon II är en riktigt grym videoslot med en bakgrundshistoria som presenteras på ett mycket snyggt sätt och olika bonusspel som kopplar till storyn. Dessutom bjuder spelet på mycket stora fasta jackpottar. Det finns ingen progressiv jackpott i miljonklassen, men i vart och ett av spelets tiotal bonusfunktioner kan man ta hem åtskilliga tusen mynt.

Storyn är som följer. Kung Arthurs syster Morgan Le Fay har svikit sin bror och hela hovet vid slottet Camelot. Hon har nämligen knyckt med sig den heliga graal. Arthur kan självklart inte låta det hända så han beordrar alla sina riddare kring det runda bordet att ge sig ut på en episk jakt. Det är här du kommer in i bilden. Spelet har en serie bonusfunktioner som är tänkta att utspela sig under resans gång. I en bonusfunktion ska Kung Arthur slåss mot Le Fays vapendragare den svarta riddaren och i en annan ska du hjälpa den stackars kungen att sätta ihop Excalibur. Om du lyckas avverka de första sju bonusfunktionerna får du sedan återbörda graalen till Camelot (och få en stor belöning för det!).

Det finns totalt åtta bonusfunktioner som aktiveras av scattersymbolerna. Sedan finns också vilda symboler och jokerhjul, och så kan Merlin dyka upp hipp som happ och dela ut multiplikatorer och/eller myntvinster.


 
XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>