Recent Posts

När tror du att vi tar hem jackpotten?

Inom en vecka
Inom en månad
Inom ett halvår
Inom ett år
Om mer än ett år

Anna provar på nya Tornado: Farm Escape

Jag måste tillstå att jag är svag för slots med gulliga teman. Ju fler nallebjörnar, hjärtan och godisbitar en videoslot har, desto större chans är det att jag omfamnar det. Zaki har inte alls samma förkärlek för det gulliga och det är därför jag har fått uppgiften att recensera nya Tornado: Farm Escape.

Tornado (vem orkar skriva ut tillägget varje gång?!) är en slot om en bondgård. Här bor ett antal söta djur som måste slita hårt varje dag. Deras bonde är nämligen en riktigt elak typ. Lyckligtvis blåser det ganska mycket där bondgården ligger och ibland tornar tornados upp vid horisonten. När det sker är djuren snabba på att packa tandborsten för att flyga iväg mot en välbehövlig semester.

Temat i Tornado är, som du förstår, lite udda, och spelet har också udda funktioner. Det finns två stycken funktioner som jag inte sett förut, så jag antar att de är helt nya. Den ena är en “Stormfunktion”. Den aktiveras lite hux flux när man spelar och det som händer är att några av symbolerna blir jokersymboler när ett åskmoln drar över. Jag kan inte säga att denna funktion var särskilt lyckosam för mig när jag spelade, men jag förstår att den kan ge större vinster om man har turen med sig.

Den andra funktionen är en “Tornadofunktion”. Den aktiveras när molnsymboler hamnar på det första respektive det femte hjulet. Först aktiveras den symbol som hamnade på mittenpositionen på det mittersta hjulet. Sedan virvlar en tornado in över hjulen och plockar upp alla aktiva symboler och jokersymboler i en slags free spin-funktion. Den här funktionen hade jag lite mer flax med när jag spelade, och jag antar att det är genom Tornadofunktionen man kan ta hem de största vinsterna.

Jag tycker att grafiken i Tornado är skaplig. Den är, som vanligt i slots från NetEnt, superb när det gäller kvaliteten, men det blir lite mycket grönt på skärmen för min smak. De gulligt designade djuren ger färgklickar, men det räcker inte riktigt. Ljudet kan jag inte klaga på och särskilt bakgrundsmusiken (jag gillar country and western!) är inte alls dum. Ett litet minus får spelet på grund av att interaktiviteten är obefintlig. Det enda du som spelare ska göra är att klicka igång snurren. Sedan är det bara att invänta resultatet. Lite mer interaktivitet hade inte skadat.


 
XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>